-10% στη Νέα Συλλογή και Δωρεάν Μεταφορικά εντός Ελλάδας
cart

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω των εταιριών ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική ή Speedex). Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε (σπίτι, δουλειά, κλπ), με εξαίρεση περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών όπου θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και βάσει διαθέσιμων αποθεμάτων και η παράδοση διεκπεραιώνεται σε 2-3 περίπου εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και ισχύει ενιαία χρέωση 3,90€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για παραγγελίες κάτω των 37€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεται ανεξαρτήτου τρόπου αποστολής, περιοχής, μεγέθους/βάρους της παραγγελίας κλπ. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων (για πληρωμές με αντικαταβολή) ή με απευθείας χρέωση της πιστωτικής κάρτας (για πληρωμές με πιστωτική κάρτα). Στις περιπτώσεις όπου η αξία της παραγγελίας ξεπερνά το ποσό των 37€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή του.

2. Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιστροφές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Πολιτική Επιστροφών

3. Για επιπλέον διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 2311 243209 (Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00-18:00 ή να μας στείλετε e-mail:  info@hoodloomwear.com

Επιλογές Cookies

10